Kas

Sınıflar arası geleneksel futbol turnuvamızı bu yıl da sürdürdük. Turnuvada birinciolan 6A ve 8A takımlarını tebrik ediyoruz.

Şbt

2021 "Afet Eğitim Yılı" Kamu Spotu

Mrt

Öğrencilerimize Rehberlik Öğretmenimiz Kadri BELEK tarafından tütün bağımlılığı semineri verildi.

Mrt

Koronavirüs ile ilgili önlemler kapsamında okulumuz dezenfekte edildi.

Mrt

Verilen tatilde eğitimin aksamaması için tüm öğrenci ve öğretmenlerimize eba ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimizle bilgi amaçlı Mardin'in nitelikli okullarını gezdik. Mardin Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Proje Lisesi'ni gezdik. Bu okullara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Okulları gezdikten sonra Mardin Kamor Millet Bahçe'sinde piknik yapıldı.

Mrt

Okulumuzda "Kutuda İyilik Var" etkinliği kapsamında idareciler, ögretmenler ve kantincimiz tarafından kantinde ihtiyacı olan öğrencilerimiz için kutu hazırlandı.

Mrt

Kızıltepe Toki İlkokulunda yapılan Aziz Sancar Bilim Olimpiyatına 5. ve 6.sınıflarımızdan öğrenciler katıldı.

Kızıltepe Ortaokulu konferans salonunda düzen

Mrt

İkaz alarm ve öğrenci personel tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda '' Kutuda İyilik Var'' Etkinliği uygulanmaya başlandı.İhtiyaç sahibi öğrenciler kutudaki yiyeceklerden istediklerini alabilsinler diye.

Mrt

İngilizce dersimizde öğrencimizin evdeki eski CD ler ile hazırladığı ingilizce oyun

İngilizce dersimizdeki snapword çalışmalarımız

Mrt

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Kadri Belek tarafından öğrencilere Öfke Kontrolü konusunda seminer düzenlendi.

Şbt

Geleneksel futbol turnuvamızda kazanan sınıflarımız 6/A ile 8/A İHO oldu. Bu sınıflarımızı tebrik ederiz.