Şbt

8.sınıfların velilerine yönelik dyk bilgilendirme ve başarıyı artırma konulu toplantımız müdür bey ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN, Şube Müdürü Hıdır Bektaş, Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir GÜMÜŞ ve farklı okullardan gelen müdürler eşliğinde Fen Sokağı' mızın açılışı yapıldı.

Şbt

2019-2020 eğitim öğretim yılı sınıflar arası geleneksel futbol maçımız yapıldı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Kadri Belek tarafından öğrencilere Çatışma Çözme Yöntemleri konusunda seminer düzenlendi.

Şbt

Öğrencilerimizle ilk derste sabah egzersizlerini yaptık.

Şbt

Bursluluk sınavı başvuruları 24/02/2020 tarihine kadar uzatıldı.

Şbt

Din Kültürü öğretmenimiz Furkan YILDIZ öğrencileriyle birllikte okul bahçesinde zararlı alışkanlıklarla ( sigara, alkol vs) mücadele etkinliğini düzenledi.

Şbt

İngilizce öğretmenimiz Emel Sulhan veli ziyaretlerine devam etmekte.

Ock

Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Leyla Görgün eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı.

Ock

Din Kültürü öğretmenimiz Furkan Yıldız eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı.

Ock

Fen ve teknoloji öğretmenimiz Sefer Sarısaç veli ziyaretlerine devam etmekte.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Kadri Belek tarafından Teknoloji Bağımlılığı konusunda öğrencilere seminer verildi.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Ulaş Can Güngörmezli veli ziyaretlerine devam etmekte.

Ock

Teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Münevver Aslan eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı.

Ock

Türkçe öğretmenimiz Bedirhan İlhan eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı.