Eyl

8.sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak Liselere Giriş Sistemi ile Destekleme ve Yetiştirme Kursu konuları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

İlköğretim Haftası kutlama programı okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Törenimizde eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapıldı.Öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili iyi temennillerde bulunularak törenimiz sona erdi.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı tüm ülkemiz için başarılı, mutlu ve iyi bir eğitim öğretim yılı olması dileğiyle İlköğretim Haftamız kutlu olsun.

Eyl

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Tüm Öğretmen, İdareci ve Öğrencilerimize Hayırlı Olsun.

Haz

Okulumuzda 2.yarıyıl karneleri dağıtıldı. Karne töreni, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı düzenleyen öğretmenlerimize plaket vermeyle devam etti. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN tarafından yapıldı. Proje koordinatörü İbrahim AYDIN ile Sefer SARISAÇ, Abdülhamit ÇEÇEN, Abuzer ÇELİK, Muharrem BÜYÜKÖKSÜZ öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından düzenlendi. Fuarımıza büyük bir katılım sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

May

Okulumuzda yapılan sınıflar arası voleybol turnuvasında birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Nis

8.sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni. Hepsine Lgs sınavında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz 8/B sınıfı öğrencilerinden Furkan KILIÇ´ın katıldığı ortaokullar arası Kürtçe şiir okuma yarışması etkinliği

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ve neşeyle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda yürütülen "Ayın En Temiz Sınıfı" projesi kapsamında bu ayın en temiz sınıfı seçilen 7/A İHO sınıfını tebrik ediyoruz.

Nis

"Öğrencilere kaliteli bir yaşam için tavsiyeler" konulu rehberlik panosu okulumuz rehberlik öğretmeni Kadri BELEK tarafından hazırlandı. Unutulmamalıdır ki; "Değişim olmadan gelişim olmaz".

Nis

Toplum Sağlığı Merkezi tarafından kırım kongo kanamalı ateşi ve kene hakkında bilgilendirilme yapıldı.

Nis

Okulumuzda Miraç Kandili kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerimizle tanıştı. Kendisine yeni görevinde  başarılar diliyoruz.