Ock

Fen ve teknoloji öğretmenimiz Sefer Sarısaç veli ziyaretlerine devam etmekte.

Ock

Teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Münevver Aslan eğitim koçu olduğu öğrencilerinin evine veli ziyaretinde bulundu.

Ock

Fen ve teknoloji öğretmenimiz Sefer Sarısaç eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyaretlerine devam ediyor.

Ara

Fen ve teknoloji dersimizde 8.sınıflarla mevsimlerin oluşumu modelini yaptık.

Ara

Fen ve teknoloji dersimizde 8.sınflarla rüzgarın oluşumu deneyini yaptık. Deney yaparak dersimizi pekiştiriyoruz.

Ara

Fen ve teknoloji dersimizde 7.sınıflarla birlikte takım yıldızları yaptık. Yaparak yaşayarak öğreniyoruz.

Ara

Fen ve teknoloji dersimizde 7.sınıflarla bitki ve hayvan hücresi modelleri yaptık. Yaparak ve yaşayarak öğreniyoruz.

Ara

Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Sefer Sarısaç'ın eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti devam ediyor.

Ara

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Bedirhan Aslan eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı.

Ara

Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Sefer Sarısaç ile İngilizce Öğretmenimiz Ulaş Güngörmezli eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Ulaş GÜNGÖRMEZLİ eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı. Velilerimizin gösterdiği misafirperverlikten dolayı onlara teşekkür ederiz.

Ara

İngilizce Öğretmenimiz Emel SULHAN eğitim çalıştayı kapsamında veli ziyareti yaptı. Velilerimizin gösterdiği misafirperverlikten dolayı onlara teşekkür ederiz.

Ara

Onuncu Çalıştay grubu 27/12/2019 tarihinde okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildiler.

Ara

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Kadri BELEK tarafından Şiddet ve Akran Zorbalığı konusunda seminer düzenlendi.

Kas

Rehberlik Öğretmenimiz tarafından rehberlik panosu güncellendi. Emeğinden dolayı teşekkür ederiz.